ESTÜ'den Haberler

ESTÜ’de Oryantasyon Günleri Coşkusu Yaşandı

ESTÜ’de Oryantasyon Günleri Coşkusu Yaşandı

ESTÜ Oryantasyon Günleri 4-5 Ekim tarihlerinde 2 Eylül Kampüsünde büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.  ESTÜ ailesine yeni katılan öğrencilerin uyum süreçlerini desteklemek amacıyla düzenlenen ESTÜ Oryantasyon Günlerinde öğrenciler; sihirli labirent, pong, langırt gibi oyunlarla eğlenceli dakikalar geçirirken voleybol, badminton ve frizby oyunlarıyla heyecanlı spor karşılaşmaları yaşadılar.

ESTÜ’nün çeşitli birimlerinden yetkililer ve sektör temsilcilerinin öğrencilerle buluştuğu oryantasyon programının açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, söyleşi çadırında ESTÜ ailesine yeni katılan öğrencilerle de bir araya geldi. Söyleşi çadırındaki program; ESTÜ Psikolojik Danışmanlık ve Rehabilitasyon Birimi, Uluslararası İlişkiler Birimi, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kariyer Gelişimi ve Destek Birimi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve öğrenci temsilcisinin katılımlarıyla devam etti.

4-5 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Oryantasyon Günleri kapsamında kurulan tanıtım stantlarında, ESTÜ öğrenci kulüpleri, proje takımları ve sektör temsilcileri üniversitemize yeni katılan öğrencilerle bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu.

Şenlik tadında geçen ESTÜ Oryantasyon Günlerinde DJ performansları yanında, 4 Ekim akşamında Mehmet ERDEM ve 5 Ekim akşamında ise Mary Jane konserleri ile öğrenciler yeni akademik yıla müzik dolu keyifli bir başlangıç yaptılar.